Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Promotievideo Acer Iconia Tab A200 uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2011, 12:52 CategorieAndroid

We hadden al het sterke vermoeden dat Acer met een nieuwe Iconia tab A200 tablet zou komen en vandaag is dat vermoeden bevestigd. De eerste promotievideo van de betreffende tablet is uitgelekt waarin het product vooral neergezet wordt als media consumptie tablet en een tablet om alles met je vrienden en familie te delen. Uit de video kunnen we niet heel veel specificaties halen, maar een USB, HDMI en microSD card aansluiting krijg je zeker.

Uit eerdere berichten kunnen we halen dat de Iconia Tab A200 waarschijnlijk in de markt gezet zal worden als budget variant in de Iconia Tab serie. De tablet zal dan ook draaien op een dual-core Tegra 2 processor (niet de nieuwere quad-core Tegra 3). Verder beschikt het model waarschijnlijk over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Wifi, Bluetooth, 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan intern opslaggeheugen, en een gewicht van 670 gram. Qua besturingssysteem is het ook nog onduidelijk maar waarschijnlijk krijgen we in eerste instantie Android 3.2 Honeycomb. Uit de video kunnen we wel opmaken dat Acer aardig wat eigen aanpassingen gedaan heeft in de user interface, zoals eigen icons.

Wanneer de Iconia Tab A200 op de markt verschijnt is niet bekend. De prijs waarschijnlijk zal ergens rond de 300 euro liggen.

Naast de A200 zal Acer ook met high-end modellen komen. Eerder dook er al informatie op over de A500/A501 en A700/A701 tablets.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.