Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus komt niet naar Nederland (update)

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2011, 14:31 CategorieHardware

Gisteren schreven we nog een artikel over de eerste reviews van de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus en vandaag meldt Samsung Nederland dat de tablet niet naar ons land zal komen. De Galaxy Tab 7.0 Plus is de opvolger van de originele 7 inch Galaxy Tab en biedt vooral qua software een betere ervaring. De tablet had dit jaar nog in Nederland moeten verschijnen.

Tegenover Tweakers laat Samsung weten dat alleen de Samsung Galaxy Tab 7.7 in Nederland uitgebracht zal worden. Het was wel de bedoeling om de Galaxy Tab 7.0 Plus naar Nederland te brengen, Samsung had immers al persberichten uitgestuurd en de prijzen bekendgemaakt, maar het bedrijf heeft nu besloten om de introductie af te blazen. De reden hiervoor is dat Samsung het aanbod van producten wat wil inperken om het overzichtelijk te houden voor consumenten. Andere tablets uit het assortiment van Samsung blijven wel gewoon beschikbaar.

De Galaxy Tab 7.7 moet in de tweede week van december in Nederland verschijnen maar zal qua prijs wel een stuk hoger liggen dan de Tab 7.0 Plus. Dit komt vooral door het high-end Super AMOLED Plus display wat voor een hoog contrast en scherpe weergave moet zorgen, een snellere processor en de aluminium behuizing. De tablet zal in een 16GB, 32GB en 64GB variant op de Nederlandse markt verschijnen. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Update 15/11 21.00: Samsung heeft tegenover Tweakers aangegeven dat de Galaxy Tab 7.0 Plus voorlopig niet gelanceerd zal worden. Het zou dus kunnen dat deze volgend jaar ergens wel verschijnt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.