Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 8.9 krijgt Android 3.2 update

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2011, 20:11 CategorieAndroid

Samsung heeft vandaag laten weten dat de Android 3.2 update voor de Galaxy Tab 8.9 klaarstaat voor de Nederlandse gebruikers. Via het Kies programma van Samsung is de update binnen te halen en te installeren op de 8.9 inch tablet. De nieuwe versie van Android moet onder meer de ‘Zoom te fill screen’ functie, een betere hardware acceleratie en verschillende bugfixes bevatten.

Helaas gaat het niet overal ter wereld zo eenvoudig. In de VS heeft Samsung gisteren haar Android 3.2 update voor de Galaxy Tab 10.1 uitgerold maar al snel weer offline gehaald. De update zorgde ervoor dat bezitters van de tablet geen verbinding meer konden maken met een Wifi netwerk. Daarnaast ondervinden gebruikers problemen met de installatie zelf, Bluetooth verbindingen en de schermrotatie functie. Samsung heeft aangeven de problemen te erkennen, de update niet langer aan te bieden en zo snel mogelijk met een oplossing te komen. In Nederland zouden deze problemen zich volgens Samsung niet voor kunnen doen wanneer de update op de Galaxy Tab 8.9 geïnstalleerd wordt.

Samsung heeft overigens reeds laten weten dat alle tablets, met uitzondering van de originele 7 inch Galaxy Tab, een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich zullen krijgen. Wil je weten welke tablets deze update kunnen verwachten? Bekijk dan ons Android 4.0 update overzicht.

Bron: Samsung Nederland, Engadget

  • Delen:

Reacties

  1. i-match
    16 november, 2011 om 18:02

    Een duidelijke verbetering

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.