Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonos Controller for Android nu ook voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2011, 10:37 CategorieAccessoires

Sonos, bekend van draadloze muzieksystemen in huis, heeft vandaag Sonos 3.6 gelanceerd. Deze update moet meer meer bedieningsmogelijkheden en muziek toevoegen aan de draadloze Hifi-ervaring. De gratis Sonos Controller for Android applicatie is nu zowel geschikt voor Android tablets als Android smartphones, waardoor gebruikers hun Sonos systeem via elk gewenst Android apparaat kunnen bedienen.

De bediening is nu draadloos mogelijk op het grote scherm van Android tablets met softwareversie 2.2 of hoger, waaronder de HTC Flyer, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1 , Sony Tablet S en nog veel meer. Sonos Controller for Android biedt meer functies, bijvoorbeeld een alarm, beheer van de muziekbibliotheek en Twitter ondersteuning voor Android smartphones en Android tablets. De controller is binnenkort te downloaden in de Android Market.

Ook de integratie van Spotify op Sonos is verbeterd in Sonos 3.6. Spotify fans hebben nu toegang tot hun Spotify Inbox en kunnen muziek afspelen van de nieuwe releases en toptracks van Spotify. Daarnaast biedt versie 3.6 onder meer ondersteuning voor de AAC+-codec en ondersteuning voor de Deense en Noorse taal.

Sonos introduceert met versie 3.6 ook Sonos Labs, een bètaomgeving waar gebruikers nieuwe muziekdiensten kunnen testen voordat ze officieel worden gelanceerd op Sonos systemen. Sonos voegt regelmatig nieuwe diensten toe aan Sonos Labs. Ontwikkelaars van media- en muziekdiensten vinden meer informatie over het Sonos Labs-muziekpartnerschap op http://musicpartners.sonos.com.

  • Delen:

Reacties

  1. Pletman
    01 december, 2011 om 5:29

    Op mijn Transformer alleen portrait mode, geen landscape!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.