Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Tablet S 16GB 3G variant te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2011, 13:48 CategorieAndroid

De Sony Tablet S Wifi-only modellen zijn al een tijdje te koop in Nederland maar op de 3G variant moesten we nog even wachten. Deze variant beschikt over een opslaggeheugen van 16GB en is inmiddels te koop in Nederland. Behalve de toegevoegde 3G module beschikt de Sony Tablet S 16GB 3G over dezelfde specificaties als de Wifi-only modellen welke in zowel een 16GB als 32GB variant gelanceerd zijn.

Zo is de Sony Tablet S 16GB 3G uitgerust met een 9.4 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en Sony’s TruBlack techniek voor een hoog contrast en diepe zwartwaarden. Verder beschikt de tablet over Android 3.2 Honeycomb (met een update naar Android 4.0 in het vooruitzicht), een dual-core Tegra 2 processor, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde, een USB 2.0 poort en een microSD card reader. Unieke features van de Sony Tablet S zijn de PlayStation certificering voor het spelen van PlayStation games op je tablet en de infrarood zender voor het eenvoudig bedienen van al je home cinema apparatuur.

Voor meer informatie over de PlayStation certificering van de Sony Tablet S en Tablet P kun je dit artikel lezen. Onze ervaringen met de eerste tablet van Sony vind je in deze review. Alle specificaties, prijzen en alle belangrijke artikelen vind je op de productpagina.

Later dit jaar of begin volgend jaar komt Sony ook nog met de Tablet P. Deze tablet beschikt over twee 5.5 inch displays en kan als een soort brillendoos dichtgeklapt worden. Meer informatie over de Tablet P vind je op de productpagina.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.