Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet Mania bij Media Markt: Korting op tablets met accessoires

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2011, 14:12 CategorieActies

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen verschijnen er ook steeds meer aantrekkelijke acties voor consumenten die op zoek zijn naar een tablet. Eerder zagen we al een 50 euro cashback actie voor de Eee Pad Transformer en een kortingsactie van Wehkamp voorbij komen, en vandaag start Media Markt een actie waarbij je tot 75 euro aan accessoire voordeel kunt krijgen bij aankoop van een tablet.

In de webshop van Media Markt is een speciale actiepagina aangemaakt waar verschillende tablets – waaronder de Sony Tablet S, Apple iPad 2, Samsung Galaxy Tab 10.1 en ASUS Eee Pad Transformer – voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop zijn met een aantal accessoires. Zo is de iPad 2 onder andere te koop in combinatie met een stylus, een Bluetooth keyboard case of een SmartCover en kun je de Samsung Galaxy Tab 10.1 kopen met een stijlvol keyboard dock, een stylus plus case of verschillende adapters als HDMI en microSD.

Voor de iPad 2 geldt dat de korting in combinatie met een accessoire 25 euro is, terwijl de Sony Tablet S en de Samsung Galaxy Tab 10.1 in combinatie met accessoires 75 euro goedkoper zijn. De ASUS Eee Pad Transformer is met 50 euro korting te koop. De actie loopt tot en met 4 december. Neem een kijkje op de actiepagina en lees alles over de betreffende tablets en de aanbiedingen.

 • Delen:

Reacties

 1. A3aan
  09 december, 2011 om 8:32

  Ik heb de Samsung Galaxy Tab 10.1 besteld bij Mediamarkt, maar daarna is het heel stil geworden. Het lijkt wel of ze niet kunnen leveren. Heeft iemand deze aanbieding al binnen? Op hun site staat nu dat de Samsung Galaxy Tab 10.0 gewoon op voorraad is, dus ik begin het een beetje raar te vinden..

  • Martijn
   09 december, 2011 om 10:42

   Dat is vreemd. Had je hier ergens op de actie geklikt en toen gekocht? Dan zou ik het terug kunnen zien namelijk.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.