Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets en aanbiedingen voor Sinterklaas

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2011, 14:01 CategorieActies

Het is al bijna weer zover; Sinterklaas en kerst staan voor de deur. Wat moet je vragen of en wat moet je geven? Als er iets ‘hot’ is op dit moment dat is het wel de tablet. En laten we daar nou elke dag nieuws en reviews over plaatsen. In dit artikel hebben we een aantal interessante tablets en aanbiedingen voor je onder elkaar gezet zodat je verlanglijstje voor Sinterklaas in ieder geval goed ingevuld is.

Apple iPad 2

Het blijft de meest populaire tablet; de iPad 2. Helaas is er qua aanbieding van een losse iPad 2 weinig te vinden. Wel zijn er een aantal winkels die de tablet een paar tientjes onder de adviesprijs verkopen. Zo kun je de iPad 2 16GB Wifi al voor 454,00 euro kopen en de iPad 2 16GB Wifi + 3G voor 560,00 euro. Op de onderstaande productpagina’s kun je de goedkoopste prijzen vinden in de actuele prijsvergelijker;

Je kunt natuurlijk ook kiezen om de iPad 2 in combinatie met een abonnement te kopen. In dit artikel hebben we de de meest interessante en goedkope aanbiedingen van dit moment voor je onder elkaar gezet. Deze aanbiedingen lopen nog steeds en kunnen dus interessant zijn voor je verlanglijstje.

ASUS Eee Pad Transformer

Een van de meest populaire Android tablets van dit jaar is de ASUS Eee Pad Transformer. Deze tablet biedt nagenoeg alles wat je in een tablet zoekt. Zo krijg je vele aansluitings- en uitbreidingsmogelijkheden, een IPS display met wijde kijkhoeken, en een optioneel keyboard dock. Dit alles voor een prijs die momenteel begint op een zeer aantrekkelijk 364,00 euro voor de 16GB versie zonder dock.

Inmiddels is de ASUS Eee Pad Transformer ook in een 3G versie gearriveerd en dus ook met abonnement te koop. Alle meest actuele prijzen en de winkels waar je de ASUS Eee Pad Transformer met abonnement kunt kopen vind je op de productpagina.

Samsung Galaxy Tab 10.1 / 8.9

Naast de ASUS Eee Pad Transformer zijn de Samsung Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 zeer populaire Android tablets. Het prijsniveau ligt iets hoger dan bij de Transformer maar hiervoor krijg je wel een zeer stijlvolle tablet en de keuze uit een 10.1 inch en een 8.9 inch display. De prijzen voor de 16GB Wifi-only modellen liggen net iets boven de 440,00 euro. Daarnaast is zowel de Galaxy Tab 8.9 als de Galaxy Tab 10.1 in combinatie met een abonnement te koop.

Alle meest actuele prijzen en de winkels die de Galaxy tablets in combinatie met een abonnement verkopen vind je op de productpagina van de Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9.

Sony Tablet S

Een echte multimedia die het middelpunt van je home cinema systeem kan worden is de Sony Tablet S. Het unieke van deze tablet is, naast het aparte design, de infrarood zender. Hiermee kun je al je home cinema apparatuur eenvoudig bedienen. Ook is de Tablet S uitgerust met een PlayStation certificering. Dit houdt in dat je via de Sony PlayStation Store diverse PlayStation games kunt downloaden en kunt spelen op je tablet. Ben je dus op zoek naar een compleet multimedia apparaat dan is de Tablet S een goede keuze. Meer informatie en onze ervaringen met de Sony Tablet S vind je in de review.

Bekijk de productpagina van de Sony Tablet S voor de meest actuele prijzen en voor winkels die de tablet in combinatie met een abonnement verkopen.

Archos G9 serie

Wil je niet zoveel uitgeven voor een tablet maar toch kwaliteit en een modern besturingssysteem hebben dan heeft Archos de oplossing in de vorm van de G9 serie. Deze serie bestaat uit 8 inch en 10.1 inch modellen met een opslaggeheugen van 8GB, 16GB of 250GB. Je krijg alle benodigde aansluitingen, Android Honeycomb als besturingssysteem en zelfs de mogelijkheid je tablet met 3G uit te breiden voor een prijs die net boven de 260,00 euro begint.

Voor de meest actuele prijzen, alle informatie en alle specificaties kun je terecht op de productpagina van de Archos 80 G9 en Archos 101 G9.

Overige tablets

Mocht je interesse hebben in een tablet die we in deze lijst niet genoemd hebben kun je terecht in de Tablet Productgids. Hier vind je alle tablets met de meest actuele prijzen.

Daarnaast vind je op de ‘populaire tablets‘ pagina directe links naar de beste aanbiedingen van de meest populaire tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.