Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Targus lanceert Click-In Case voor complete bescherming van je iPad

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2011, 14:00 CategorieAccessoires

Wanneer je een iPad gekocht hebt wil je natuurlijk ook dat deze optimaal beschermd wordt aangezien de tablet niet echt krasbestendig is. De Smartcover van Apple biedt de mogelijkheid door voorzijde van de tablet te beschermen maar de achterzijde blijft gevoelig voor invloeden van buitenaf. Targus heeft om deze reden de Click-In Case ontworpen. Deze cover/case combinatie moet maximale bescherming bieden doet dienst als standaard.

De Click-In Case dekt niet alleen het scherm af maar ook de achterkant en zijkanten worden beschermd met een frame van stevig plastic. Net als bij de originele Smartcover wordt de iPad ingeschakeld of uitgeschakeld wanneer je de magnetische frontcover sluit of opent. De iPad is makkelijk in de achtercover te klikken, waar deze goed vast zit zonder dat het risico bestaat dat hij eruit valt wanneer men de cover opent. De Click-In Case is zo ontworpen dat je de iPad kunt gebruiken terwijl deze in de hoes zit met volledige toegang tot bijvoorbeeld de camera en luidspreker.

Voor diegenen die al hebben geïnvesteerd in de Smartcover van Apple, die alleen het scherm beschermt, maar niet de achterkant van de iPad, heeft Targus een beschermende harde cover gelanceerd. De cover is gemaakt van doorzichtig hard plastic, waardoor het logo van Apple zichtbaar blijft, en die goed gecombineerd kan worden met de eigen smartcover van Apple.

De Targus Click-In Case heeft een adviesprijs van 34,99 euro en is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart (THD004EU), roze (THD00401EU) en lichtblauw (THD00402EU).

De Targus VuComplete Back Cover For iPad 2 (THD002EU) is verkrijgbaar in transparant en heeft een adviesprijs van 14,99 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. vdg
  01 november, 2011 om 15:20

  Is de click-In case van Targus ook geschikt voor de Ipad1?

  • Martijn
   01 november, 2011 om 15:25

   De iPad 1 beschikt niet over de magneten waardoor de cover niet vast blijft zitten. Verder past het wel gewoon.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.