Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba AT200 tablet komt pas in 2012 naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2011, 20:00 CategorieAndroid

De AT200 tablet, welke Toshiba tijdens de IFA 2011 beurs aankondigde, zal zijn debuut niet meer maken in 2011. Toshiba Duitsland heeft op haar Facebook pagina laten weten dat de tablet vertraging op heeft gelopen en pas begin 2012 zal verschijnen. De planning was dat de tablet nog voor de kerst te koop zou zijn maar het lijkt erop dat wij Nederlanders het met de huidige generatie tablets moeten doen.

Ook de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer Prime tablet en waarschijnlijk de nieuwe Motorola tablets zullen niet voor het nieuwe jaar in Nederland verschijnen. De 10.1 inch Toshiba AT200 tablet is de opvolger van de AT100, welke geen indruk heeft kunnen maken. Toshiba heeft de tablet goed onder handen genomen en vooral het design aangepakt. Zo is de tablet voorzien van een aantrekkelijker uiterlijk met een achterzijde van geborsteld aluminium, een zeer dun met een profiel van 7.7mm en een zeer gewicht van 558 gram. Verder beschikt de tablet onder meer over twee camera’s, USB en HDMI aansluitingen, een microSD card reader, 1GB aan RAM geheugen, Wifi en Bluetooth.

Het is niet duidelijk of Toshiba probeert de AT200 voor de lancering al te voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar dit zou een reden voor de vertraging kunnen zijn. Een compleet overzicht van alle specificaties van de Toshiba AT200 vind je op de productpagina.  • Delen:

Reacties

  1. T.A Blet
    09 november, 2011 om 21:30

    Gaat lekker zo!
    Dat is na de Archos G9 10.1 Turbo 1.5 TI OMAP en de Asus Transformer Prime de derde tablet die ik van mijn lijstje kan schrappen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.