Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video toont ASUS Eee Pad Transformer Prime met Ice Cream Sandwich

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2011, 15:54 CategorieAndroid

We hebben al foto’s, een hands-on video van matige kwaliteit, accessoires en benchmark resultaten van de ASUS Eee Pad Transformer Prime voorbij zien komen, maar wat is er nu mooier dan een officiële video waarin de Transformer Prime met Android 4.0 Ice Cream Sandwich getoond wordt? Onderstaande (zeer korte) video is gemaakt door Nvidia en laat zien wat we ergens begin 2012 kunnen verwachten zodra de Android 4.0 ICS update uitgerold wordt.

De video toont natuurlijk niet heel veel, maar wat we kunnen zien van een korte gameplay, een korte video, wat simpele menu’s, en nieuwe functies van Android 4.0 Ice Cream Sandwich draait de tablet behoorlijk snel en soepel. En dit is natuurlijk het belangrijkste punt voor Nvidia, de fabrikant van de quad-core Tegra 3 processor die in de Transformer Prime verwerkt zit. Het is nog een eerste, vroege versie van Ice Cream Sandwich maar het laat zien dat Nvidia en ASUS niet stilzitten en hard werken aan een optimale integratie van ICS, Tegra 3 en de hardware van de Transformer Prime.

De ASUS Eee Pad Transformer Prime zal in Nederland begin januari in de winkels komen te liggen met Android 3.2 Honeycomb. ASUS heeft al laten weten dat de Android 4.0 ICS update ergens in december of januari uitgerold zal worden. De tablet verschijnt in landen als de VS volgende maand al dus met een beetje geluk kunnen we in Nederland bij aankoop al van Android 4.0 genieten.

Een complete vergelijking van de ASUS Eee Pad Transformer Prime met de huidige Eee Pad Transformer vind je in dit artikel.

Bron: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.