Voorlopig geen ASUS Eee Pad Transformer Prime 3G

10 november 2011 1 Minuut 6 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer-Prime-front-Amethyst-Gray

Er is al veel over geschreven en gezegd; de ASUS Eee Pad Transformer Prime. Uit de reacties op de website kunnen we opmaken dat ook dit model weer aardig populair zal zijn. Toch zal niet iedereen tevreden zijn want de Transformer Prime zal voorlopig niet als 3G variant gelanceerd worden. ASUS heeft tegenover Slashgear laten weten dat er in eerste instantie alleen Wifi-only modellen gelanceerd zullen worden.

Helemaal uitsluiten dat er 3G modellen komen doet ASUS niet. De fabrikant wil eerst afwachten hoe de markt zich ontwikkelt. Als er dan toch vraag blijkt te zijn naar een 3G variant dan zal dit zeker overwogen worden. Nou is 3G toch al niet heel erg populair dus het aantal teleurgestelde consumenten zal minimaal zijn. In Nederland verschijnt de ASUS Eee Pad Transformer Prime als Wifi-only variant in een 32GB + dock combinatie en als 64GB tablet-only variant. De prijzen zijn nog niet officieel bekendgemaakt maar we gaan uit van een prijs van 599,00 euro voor beide varianten.

De eerste generatie Transformer tablets zal waarschijnlijk te koop blijven, wel voor een lagere prijs, en ingezet worden als mainstream tablet. De Transformer Prime is dan de high-end variant voor de consument met wat meer geld en meer eisen. In Nederland kunnen we pas begin januari naar de winkel voor de nieuwe tablet maar mocht er ergens eentje eerder opduiken lees je het als eerste hier. Wellicht is er dan toch nog een mooi kerstcadeau mogelijk.

Om een goede keuze te maken kun je in dit artikel de huidige Eee Pad Transformer met de nieuwe Transformer Prime vergelijken.

Reacties (6)