Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer bevestigt komst quad-core Tegra 3 tablet

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2011, 14:41 CategorieHardware

De afgelopen weken dook er al informatie op waaruit we op konden maken dat Acer met verschillende nieuwe quad-core Tegra 3 tablets zou komen en vandaag is dit bevestigd door Acer’s General Manager Jim Wong. Welke tablets het exact gaan zijn en wat de specificaties zullen zijn kon Wong nog niet vertellen maar wel zal Acer volgen hem agressief blijven op het gebied van tablets.

Op de support website van Acer viel de afgelopen weken uit de broncode te halen dat er een opvolger van de Iconia Tab A500 onderweg was in de vorm van de Iconia Tab A510. Deze tablet zou de Tegra 3 processor als belangrijkste nieuwe feature hebben. Daarnaast dook er op dezelfde website informatie op over een Iconia Tab A700. Dit model zou naast een quad-core Tegra 3 processor beschikken over een Full HD (1.080 bij 1.920 pixels). Officieel heeft Acer nog niks gemeld over deze modellen.

Maar, Acer komt niet alleen met high-end tablets. Zo zal de Iconia Tab A200 zijn debuut maken. Deze tablet beschikt over een dual-core Tegra 2 processor en zal veel gelijkenissen vertonen met de Iconia Tab A500. Het model zal als budget variant in de markt gezet worden voor een prijs die waarschijnlijk rond de 300 euro ligt.

Bron: T3

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.