Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer blijft ook volgend jaar inzetten op tablets

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2011, 21:36 CategorieHardware

Net als concurrent ASUS gaat Acer de komende tijd flink inzetten op tablets. Eerder dit jaar gingen er nog geruchten dat een groot aantal fabrikanten uit de tablet markt zou stappen maar inmiddels lijkt het tegendeel bewezen. Volgend jaar kunnen we een groot aantal nieuwe tablets verwachten, waaronder high-end en budget modellen van Acer. De fabrikant heeft al één nieuw model aangekondigd in de vorm van de Iconia Tab A200 ‘budget tablet’.

Dit jaar was voor Acer geen groot succes. Het merk bracht absoluut degelijke en kwalitatief hoogwaardige tablets op de markt maar grote verkoopaantallen wist men niet te bereiken. Vooral de 10.1 inch Iconia Tab A500 en de 7 inch Iconia Tab A100 werden door ons en in vele andere reviews grotendeels positief beoordeeld. Oprichter van Acer Stan Shih heeft nu aangegeven dat dit absoluut geen reden is om uit de markt te stappen. Wel gaat de fabrikant zich focussen op winstgevende producten.

Wat Acer exact in de pijplijn heeft zitten voor komend jaar is nog onduidelijk. Naast de Iconia Tab A200 lijken er ook Iconia Tab A510 en Iconia Tab A700 modellen gelanceerd te gaan worden. De laatstgenoemde zou naast een quad-core Tegra 3 processor ook beschikken over een Full HD display. Verwacht wordt de Acer tijdens de CES 2012 begin januari de nieuwe modellen voor het eerst zal tonen aan het publiek.

Bron: Digitimes

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.