Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A200 met Android 4.0 begin 2012 naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2011, 14:08 CategorieAndroid

Vorige week onthulde Acer haar nieuwe budget variant in de Iconia Tab serie; de Iconia Tab A200. Acer gaf aan dat de tablet al naar een aantal landen onderweg was met Android 3.2 Honeycomb, maar vandaag hebben we van Acer Nederland de bevestiging gekregen dat Nederland niet tot deze landen behoort. De Iconia Tab A200 zal eind januari of begin februari 2012 in Nederland verschijnen, standaard uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De A200 wordt voor een relatief lage prijs in de markt gezet om zo ook met de goedkopere tablets te kunnen concurreren. De prijs is nog niet officieel bekendgemaakt maar deze zal rond de 300 euro liggen, wat Android 4.0 dus ook voor de wat kleinere budgetten toegankelijk maakt. De tablet beschikt onder meer over een 1GHz dual-core Tegra 2 processor, USB aansluitingen, een microSD card reader en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. In Nederland zal de Iconia Tab A200 alleen als Wifi-only model gelanceerd worden, in een 8GB en 16GB variant. Qua kleur heb je nog de keuze uit een Titanium Gray of Metallic Red versie.

Een compleet overzicht van alle specificaties van de Iconia Tab A200 vind je op de productpagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.