Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 3.2 update voor Samsung Galaxy Tab 10.1

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2011, 15:46 CategorieAndroid

In de VS werd de Android 3.2 update voor de Samsung Galaxy Tab 10.1 enkele weken geleden al uitgerold maar zorgde voor flink wat Wifi problemen. Deze lijken nu volledig opgelost en dus wordt de update nu ook in andere delen van de wereld, waaronder Nederland, beschikbaar gesteld. Alle versies van de tablet kunnen de update vanaf nu ontvangen via het Kies programma of via een Over The Air update op je tablet zelf.

Om de update via de computer uit te voeren sluit je de tablet aan op je PC of Mac. Start nu het Kies programma van Samsung op en de update wordt automatisch uitgevoerd. Ook kun je via het instellingen menu op je tablet laten zoeken naar de nieuwste software. Ga hiervoor naar ‘Over deze tablet’ en vervolgens naar ‘Software bijwerken’. Zodra deze gevonden is wordt Android 3.2 automatisch geïnstalleerd. Wel is het verstandig dit te doen wanneer je verbonden bent met een Wifi netwerk in verband met de grootte van de update.

De Galaxy Tab 8.9 heeft de Android 3.2 Honeycomb update een aantal weken geleden al mogen ontvangen. de wat oudere Galaxy Tab 10.1V heeft nog geen update mogen ontvangen maar Vodafone heeft reeds laten weten dat deze er wel aan staat te komen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.