Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos 70b Internet Tablet met Android 3.2 Honeycomb

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2011, 12:30 CategorieAndroid

Archos blijft nieuwe tablets lanceren. Na nieuwe Arnova tablets en de high-end G9 serie is vandaag ook een nieuwe G8 serie tablet gespot in de vorm van de Archos 70b Internet Tablet. Dit model is de opvolger van de Archos 70 Internet Tablet en bevat verbeteringen qua resolutie, werkgeheugen en besturingssysteem. Het is na de G9 serie de eerste Archos tablet met Android 3.2 Honeycomb.

Ten opzichte van de G9 serie krijg je niet de dual-core TI OMAP4 processor maar wel de beschikking over een besturingssysteem dat geoptimaliseerd is voor tablets. De originele Archos 70 IT draaide op Android 2.2 Froyo. Verder is het RAM geheugen verhoogd van 256MB naar 512MB en is de resolutie verhoogd van 800 bij 480 pixels naar 1.024 bij 600 pixels. De processor zal hetzelfde zijn als de eerste generatie; de Texas Instruments OMAP3. De Archos 70b Internet Tablet moet eind dit jaar of begin  volgend jaar op de markt verschijnen voor een prijs die (in de VS) op 199 dollar zal liggen.

Archos 35 Internet Tablet

Ook dook er een nieuwe tablet op onder de naam Archos 35 Internet Tablet, alleen is de vraag of we dit wel een tablet mogen noemen. Het apparaat beschikt namelijk over een 3.5 inch display wat het naar mijn idee toch echt een Personal Media Player of een smartphone maakt. Het apparaat is in ieder geval bij Franse winkels opgedoken voor een prijs van 99,90 euro. Hiervoor krijg je Android 2.2 Froyo, een TI OMAP3 processor en 4GB aan opslaggeheugen.

Bron: Arctablet  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.