Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert 70b Internet Tablet met Android 3.2 Honeycomb

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2011, 16:23 CategorieHardware

Begin december dook de nieuwe Archos 70b Internet Tablet al op en vandaag is de tablet officieel door Archos aangekondigd. De Archos 70b is de opvolger van de Archos 70 Internet Tablet en bevat verbeteringen qua resolutie, snelheid, werkgeheugen en besturingssysteem. De belangrijkste update is de overstap van Android 2.2 Froyo naar Android 3.2 Honeycomb, geoptimaliseerd voor tablets.

Volgens Archos is dit de eerste tablets die Android 3.2 Honeycomb biedt voor een prijs onder de 200 euro Verder krijg je in vergelijking met de Archos 70 een snellere processor van 1.2GHz, een hogere resolutie van het display met 1.024 bij 600 pixels en een groter werkgeheugen van 512MB. Daarnaast beschikt de Archos 70b over Android Market toegang en applicaties als GMail en Google Maps, Wifi, een microSD card reader, 8GB aan opslaggeheugen en een HDMI uitgang voor verbinding met een extern display.

De Archos 70b moet half januari te koop zijn voor een prijs van 199 euro. Meer informatie over de Archos 70b vind je op de productpagina.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.