ASUS Eee Pad Transformer Prime 7 januari te koop in Nederland

19 december 2011 1 Minuut 40 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer-Prime-front-Amethyst-Gray

Velen onder ons hebben er lang op moeten wachten maar het geduld wordt beloond. Ondanks alle geruchten over vertragingen en Wifi problemen wordt de ASUS Eee Pad Transformer Prime op 7 januari in Nederland verwacht. ASUS laat ons weten dat op 6 januari de officiële lancering plaatsvindt en op 7 januari kun je naar de winkel op de Transformer Prime te kopen. Toch zit er wel een klein minpuntje aan vast.

De Transformer Prime wordt in Nederland namelijk niet standaard met Android 4.0 Ice Cream Sandwich geleverd. In plaats daarvan zullen de tablets vanuit de winkel voorzien zijn van Android 3.2 Honeycomb. ASUS laat ook weten dat binnen niet al te lange tijd na de lancering van de Transformer Prime de Android 4.0 update uitgerold zal worden. Het is overigens niet bekend hoe groot de eerste levering zal zijn en welke winkels de eerste leveringen dan toegewezen krijgen.

We houden nog steeds pre-order mogelijkheden in de gaten, maar mocht je er een spotten laat het ons dan even weten. Meer informatie over de ASUS Eee Pad Transformer Prime, waaronder alle recente artikelen, video’s en reviews, vind je op de productpagina.

Reacties (40)