Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer Prime sleeve gedemonstreerd in video

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2011, 13:32 CategorieAccessoires

Halverwege vorige maand kwamen we de Smart Cover, eigenlijk Sleeve genaamd, voor de Eee Pad Transformer Prime al tegen op wat foto’s en vandaag heeft ASUS Taiwan de nieuwe cover gedemonstreerd in een video. De accessoire heeft veel weg van de Smart Cover voor de iPad 2, al ziet het er wat onhandiger (of geavanceerder) uit. De sleeve kan gebruikt worden als bescherming voor het touchscreen en dienst daarnaast als handige standaard.

In tegenstelling tot de Smart Cover voor de iPad 2 zijn er met deze accessoires wat meer Origami-achtige vouwen nog om de uiteindelijke positie te bereiken, wat overigens wel een fancy geheel geeft. De sleeve kan eenvoudig in de gleuven geschoven worden waar anders het keyboard ingeschoven wordt. Je kunt dus de twee accessoires niet tegelijkertijd gebruiken, mocht je dit willen. De Smart Cover komt in de kleuren grijs, groen, roze en zwart en zal hoogstwaarschijnlijk 39 euro gaan kosten.

Bron: TheVerge

  • Delen:

Reacties

  1. Nienke
    14 november, 2012 om 17:04

    Past deze ook op de Transformer Pad 300T? Ik zoek namelijk een sleeve/case voor de Transformer Pad 300T die niet helemaal om de tablet heen hoeft en dus aan de voorkant zichtbaar is…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.