Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer Prime test in openlucht

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2011, 18:58 CategorieHardware

De ASUS Eee Pad Transformer Prime heeft heel wat unieke en vernieuwende features zoals een quad-core Tegra 3 processor, een snellere reactietijd, een langere batterijduur en een Super IPS + display met een hogere helderheid. Dit laatste was tot op heden nog niet getest in de openlucht waar reflecties van zonlicht vele tablets teveel worden en de leesbaarheid snel achteruit gaat.

Het is een korte video maar de collega’s het Duitse nDevil hebben de Transformer aan een test qua leesbaarheid onderworpen in de openlucht. Zoals je in onderstaande video ziet is het aantal reflecties niet veel minder dan bij andere tablets, maar daar kom je lastig onder uit met een glanzend display. Wel is de leesbaarheid, voor zover we het optimaal kunnen zien, stukken beter dan bij andere modellen.

De ASUS Eee Pad Transformer Prime moet 7 januari in de eerste Nederlandse winkels verschijnen. De tablet was kort bij een aantal Nederlandse webshops te bestellen maar is inmiddels weer verdwenen. Houd deze pagina in de gaten voor alle winkels waar je de Transformer Prime kunt kopen. Benieuwd naar alle verschillen tussen de huidige Eee Pad Transformer en de Eee Pad Transformer Prime? Bekijk dan dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.