ASUS Transformer Prime duikt op bij eerste Nederlandse winkels

21 december 2011 1 Minuut 20 Reacties
Transformer-Prime-video-2

Nu we weten dat de Eee Pad Transformer Prime vanaf 6 januari in Nederland te koop zal zijn gaat alles in een stroomversnelling. In een aantal Nederlandse webshops, waaronder Takeitnow en MaxICT, is de Transformer Prime reeds te bestellen. Het gaat hier om zowel de 32GB + dock variant als de 64GB tablet-only variant. De prijzen liggen nog wat hoger dan de adviesprijs, welke waarschijnlijk 599 euro zal zijn.

MaxICT heeft beide modellen reeds te koop staan voor 512,36 exclusief BTW en Takeitnow heeft de tablets staan voor 669,00 euro. Centralpoint is momenteel nog de duurste en biedt de modellen voor 729,47 euro inclusief BTW aan. Natuurlijk worden deze prijzen nog bijgesteld zodra de dichter bij de daadwerkelijke lanceerdatum komen. Ook Tabletcenter heeft de Transformer Prime al op de website geplaatst alleen is hier nog geen prijs bij te vinden.

Bij alle winkels kan de Eee Pad Transformer Prime in twee kleurvarianten geleverd worden; goud en zilver/paars. Het losse dock, wat wellicht gewenst is bij de 64GB tablet-only variant, hebben we bij nog geen van deze winkels kunnen vinden. Wel heeft ASUS op haar website informatie over de nieuwe TranSleeve cover geplaatst, compleet met handleiding over hoe de cover te gebruiken.

Reacties (20)