Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS zet in op grote verkoopaantallen en Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2011, 17:45 CategorieHardware

ASUS verwacht veel van het komende jaar. 2012 moet nog beter worden dan afgelopen jaar, waarin ASUS de meest populaire Android tablet in handen had met de Eee Pad Transformer. In 2012 wil de fabrikant 3 tot 6 miljoen tablets verschepen, waaronder Transformer tablets met keyboard dock en Windows 8.

ASUS Chairman Jonney Shih gaf deze week aan dat vooral de Eee Pad Transformer Prime zeer populair zal zijn door het fysieke keyboard en de high-end hardware specificaties.  ASUS is momenteel bezig met een patent op het ‘losse’ keyboard en wil de techniek blijven gebruiken en verbeteren. Mede dankzij deze tablet verwacht ASUS de verkopen van tablets meer dan te verdubbelen ten opzichte van 2011.

2012 brengt voor ASUS meer dan alleen Android tablets als de Padfone, Eee Pad Transformer Prime en wellicht Eee Pad MeMo. De fabrikant is namelijk achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van hardware voor het Windows 8 besturingssysteem. Shih gaf aan volgend jaar met Transformer tablets te komen die zijn uitgerust met het nieuwe besturingsssyteem van Microsoft. Volgens Shih bieden tablets met Windows 8 mogelijkheden voor consumenten die data willen consumeren als data willen creëren (productief zijn).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.