Concept: Nokia Tab met Windows 8 en Microsoft’s Kinect camera

21 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
Nokia-Tab-1

Of Nokia volgend jaar in de markt voor tablets zal stappen blijft een groot vraagteken. Berichten vanuit het bedrijf spreken elkaar tegen en duidelijke aanwijzingen voor de komst van een tablet zijn er nog niet. Om deze reden moeten we zelf maar beroep doen op creativiteit om te bedenken wat Nokia in gedachten zou kunnen hebben. Wellicht een grote Windows 8 ARM tablet met Microsoft's Kinect?

Of Stephen Elop deze week nog dat het bedrijf rustig kijkt naar de kansen die de markt te bieden heeft en dat er voorlopig nog geen concrete plannen voor tablets zijn. Een Franse General Manager van Nokia liet eerder weten dat Nokia een Windows 8 tablet gepland heeft staan voor half 2012. Kortom, daar hebben we nog weinig aan.

Designer Cameron McKinnon heeft zijn eigen idee van de Nokia Tab uitgewerkt tot een mooi concept. Dit zou de eerste Nokia tablet met

Het is natuurlijk een concept, gebaseerd op recente ontwikkelingen en de creativiteit van de persoon zelf, maar zou een tablet als  deze Nokia een nieuwe kans kunnen geven in de tablet markt? Nokia gaf eerder aan echt iets unieks en innovatiefs op de markt te willen zetten en wellicht dat dit voldoende van de standaarden afwijkt om een kans te maken.

Bron: Notebookitalia

Reacties (0)