Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste afbeeldingen Acer Iconia Tab A700 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2011, 12:07 CategorieHardware

Eerder deze week liet Acer’s topman Stan Shih weten dat de fabrikant in 2012 flink op tablets in zal zetten en nadat de ‘budget’ Iconia Tab A200 begin deze maand officieel gelanceerd werd zijn er nu foto’s opgedoken van een high-end tablet van Acer. In Rusland is de nieuwe Iconia Tab A700 gespot op een aantal persfoto’s en daarbij zijn ook de high-end specificaties van de tablet bevestigd.

Zo beschikt de Iconia Tab A700 over een quad-core Tegra 3 processor, welke we ook terugvinden in de ASUS Eee Pad Transformer Prime. Verder heeft de tablet een zeer hoge HD resolutie met 1.920 bij 1.200 pixels, gepropt in een 10.1 inch display. Volgens de Russen beschikt de A700 ook over een SIM kaart gleuf, al is dit waarschijnlijk de A701 versie, een microUSB poort, een microHDMI aansluiting, een 5 megapixel camera met LED flitser, Wifi, Bluetooth en een gewicht van 650 gram.

Tijdens de CES 2012, begin volgende maand, zal Acer naar alle waarschijnlijkheid haar nieuwe modellen presenteren. Het enige model waar eerder informatie over opdook maar nog niet bevestigd is, is de Iconia Tab A510.

Bron: TheVerge  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.