Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Expedia lanceert gratis hotelboekingen app voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2011, 12:14 CategorieApplicaties

Expedia is de grootste online reisorganisatie ter wereld en dus kan een tablet applicatie natuurlijk niet meer ontbreken. Vandaag introduceert het bedrijf de Nederlandse Expedia Hotels app voor smartphones, alsook een versie van de applicatie geoptimaliseerd voor iPads en Android tablets. Deze gratis applicatie is ontwikkeld voor reizigers om overal ter wereld snel hotelkamers te zoeken, te selecteren en veilig te boeken op de smartphone of tablet.

De app is vooral bedoeld voor reizigers die onderweg zijn en eenvoudig een overnachting willen kunnen regelen. De applicatie maakt gebruik van GPS om hotels met directe beschikbaarheid en op loopafstand van waar je jezelf bevindt weer te geven. De gevonden resultaten kunnen worden weergegeven op basis van prijs, beoordeling, populariteit of afstand. Daarnaast is er een interactieve plattegrond beschikbaar waarop alle hotels in de omgeving staan weergegeven, zodat je een duidelijk overzicht krijgt van de overnachtingsmogelijkheden. Elk hotel is voorzien van een kort overzicht van de voorzieningen, details en een slideshow met foto’s. In één klik kun je verschillende hotels met elkaar vergelijken.

Als de boeking is gemaakt, kunnen reizigers doorklikken voor een routebeschrijving naar het hotel en de boekingsbevestiging ontvangen per e-mail of sms. Expedia Hotels is gratis beschikbaar in de App Store en via de Android Market.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.