Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grand Theft Auto III verschijnt voor Android tablets en iPad

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2011, 11:35 CategorieApplicaties

Sinds vandaag is de game Grand Theft Auto III van het bedrijf Rockstar beschikbaar voor iOS en Android apparaten, waaronder dus Android tablets en de iPad. Voor Android gebruikers geldt dat de tablet minimaal over Android 2.1 en een dual-core processor moeten beschikken, terwijl er nog geen ondersteuning is voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze wordt volgend jaar wel verwacht.

Rockstar geeft aan dat de game in ieder geval werkt op Android tablets als de Acer Iconia Tab A500, Asus Eee Pad Transformer, ASUS Eee Pad Slider, Motorola Xoom en Samsung Galaxy Tab 10.1. Voor iOS gebruikers geldt dat je apparaat voorzien moet zijn van ten minste iOS 4.3. Wat betreft de iOS versie van de game is er ondersteuning voor de iPad, iPad 2, iPhone 4 en iPhone 4S. Je kunt Grand Theft Auto III downloaden in de iTunes App Store voor 3,99 euro of in de Android Market voor 3,85 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.