Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC Flyer Android 3.2 Honeycomb update wordt uitgerold

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2011, 17:27 CategorieAndroid

HTC Duitsland gaf eerder deze maand al aan dat de Flyer voor het einde van dit jaar nog een update naar Android 3.2 Honeycomb zou kunnen verwachten en vandaag lijkt de dag te zijn dat deze uitgerold wordt. Diverse bezitters van een Flyer tablet in Frankrijk en Nederland laten weten dat er via een OTA (Over The Air) update een nieuwe versie van het besturingssysteem aangeboden wordt.

De Flyer heeft het tot op heden moeten doen met Android 2.3 Gingerbread maar sinds de lancering heeft HTC al talloze beloften gedaan over een Honeycomb update. Na maanden wachten lijken de bezitters van de HTC Flyer 32GB Wifi + 3G versie nu eindelijk toegang te krijgen tot het voor tablets geoptimaliseerde besturingssysteem. De update heeft een grootte van 210MB – het is dus slimmer even te wachten tot je de beschikking hebt over een Wifi verbinding – en zorgt voor een softwareversie met het nummer 3.55.405.1. Het is niet bekend wanneer de 16GB Wifi-only variant de update kan verwachten.

Mocht je een HTC Flyer hebben en de update aangeboden krijgen, laat onderaan dit bericht je ervaringen even weten.

Update: HTC heeft inmiddels via Facebook bevestigd dat de update uitgerold wordt.

Bron: Slashgear Via: TheVerge  • Delen:

Reacties

  1. Ton
    11 december, 2011 om 16:44

    Honeycomb update ontvangen voor mijn HTC Flyer. De installatie is probleemloos verlopen. Over het resultaat ben ik minder tevreden. Internet is een stuk trager geworden. Met name met scrollen krijg je het idee dat een pagina pas wordt opgebouwd op het moment dat je hem ziet. (en hij werkte zo heerlijk snel en probleemloos!) De drie fysieke toetsjes in de rand van het scherm zijn uitgeschakeld en zitten nu in het display zelf. Hierdoor tik je sneller mis. Voor de rest vind ik het geheel wat onoverzichtelijker, maar dat is misschien wennen. Van mij had het in ieder geval niet gehoeven!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.