Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

“iPad 3 verschijnt eerste kwartaal 2012 “

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2011, 13:20 CategorieApple

Als we de geruchtenmachine Digitimes mogen geloven dan zal Apple haar nieuwe iPad 3 binnen 3 tot 4 maanden lanceren, wat uitkomt op ergens aan het einde van het eerste kwartaal van 2012. Volgens bronnen bij toeleveranciers van Apple zal iPad 3 begin januari in productie gaan, wellicht ergens eind februari gepresenteerd worden en ergens in maart te koop zijn.

Volgens de bronnen zou de voorraad onderdelen voor de iPad 2 inmiddels afgebouwd worden, maar in het vierde kwartaal van dit jaar zal de tweede generatie tablet nog volop geproduceerd worden met 14 tot 15 miljoen stuks. In januari zal dit verminderd worden naar 4 tot 5 miljoen exemplaren om de weg vrij te maken voor de iPad 3. In het eerste kwartaal van 2012 zouden er 95 tot 9.8 miljoen iPad 3 tablets van de band moeten rollen.

Of het allemaal exact zo zijn uitkomen blijft bij Digitimes de vraag. Eerder vernamen we geruchten over een iPad 3 lancering aan het einde van 2012 en daarbij is het nog altijd gissen met welke unieke features Apple deze keer komt. Het zou een Retina display kunnen zijn en daarnaast zou Apple kunnen komen met een kleinere en goedkopere iPad Mini.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.