Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPen: De eerste actieve stylus voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2011, 16:33 CategorieAccessoires

Styli voor de iPad zijn er in overvloed en je kunt er zelfs een zelf maken, maar het nadeel van deze accessoires is dat je niet echt nauwkeurig kunt werken. Het is een verlengstuk van je vinger waardoor het oppervlak dat het scherm raakt groot is. De eerste actieve stylus voor de iPad is inmiddels in ontwikkeling. De zogenaamde iPen is een project op Kickstarter dat zijn doel behaald heeft en dus daadwerkelijk zal verschijnen.

De iPen bestaat uit een stylus in de vorm van een pen en een accessoire die je aansluit op de lader connector van je iPad. Dez twee elementen samen maken het mogelijk zeer nauwkeurig te tekenen of te schrijven op je tablet. De iPen kan uitgerust worden met verschillende punten of dikkere of dunnere lijnen op het scherm aan te brengen. Daarnaast kun je jouw handpalm op het scherm rusten en gewoon door tekenen of schrijven. Het bedrijf achter de iPen heeft al aangegeven verschillende populaire apps te zullen ondersteunen en is inmiddels in gesprek met meerdere ontwikkelaars om de iPen ondersteuning te integreren.

Cregle Inc. moest op Kickstarter 35.000 dollar bij elkaar zien te krijgen om een investering toegewezen te krijgen en dat is inmiddels gelukt. Wanneer de iPen daadwerkelijk op de markt verschijnt is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.