Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe foto’s opvolger LG Optimus Pad opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2011, 17:58 CategorieHardware

Begin november doken er al foto’s van een mogelijke opvolger van de LG Optimus Pad op. Hier konden we nog weinig uit opmaken, behalve de tablet kleiner leek dan de 8.9 inch van de eerste generatie. Vandaag zijn er nieuwe foto’s van een LG tablet opgedoken, alleen lijkt het niet om dezelfde tablet te gaan. Het logo op de voorzijde, wat op eerdere foto’s goed zichtbaar was, komt niet op dit model voor.

Naast de foto’s weet een Koreaanse website te melden dat dit nieuwe model beschikt over LTE (4G) connectiviteit, een 8.9 inch display met een resolutie van 1.280 bij 768 pixels, een 1.5GHz dual-core Snapdragon processor, 1GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader. De 3D camera’s aan de achterzijde van de LG Optimus Pad zijn gelukkig verdwenen. Hiervoor in de plaats is een 8 megapixel camera gekomen. Bij de lancering, welke dit jaar nog plaats zou moeten vinden, is de tablet nog voorzien van Android 3.2 Honeycomb. Een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich zou niet lang daarna uitgebracht worden.

LG heeft zelf nog niks bekendgemaakt over dit model, maar dat zou dus snel moeten gebeuren. Kijkend naar de specificaties is het geen bijzondere tablet en zal de prijs dus ook stukken lager liggen dat de eerste generatie Optimus Pad tablets.

Bron: TheVerge  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.