Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Sony multimedia tablets voor 2012

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2011, 0:16 CategorieHardware

2012 moet het jaar gaan worden voor de tablets. Recente onderzoeken tonen aan dat het merendeel van de consumenten klaar is voor een tablet en nagenoeg alle grote hardware fabrikanten hebben nieuwe modellen aangekondigd of in de pijplijn zitten. Sony kan natuurlijk niet ontbreken en heeft volgens bronnen van Digitimes verschillende modellen in de planning zitten die vooral gericht zijn op media consumptie via het PlayStation netwerk en de Sony audio-en videoplatformen.

Van de Sony Tablet S kennen we al de PlayStation certificering waarmee games van het platform gespeeld kunnen worden. Daarnaast heeft Sony in sommige delen van de wereld haar Sony Video Unlimited en Music Unlimited diensten al uitgerold die een zeer grote bibliotheek aan media moeten bieden. In Nederland zijn beide diensten overigens nog niet toegankelijk. De nieuwe tablets van het merk zouden zich vooral rondom deze diensten focussen en dus gericht zijn op de consument die puur graag media consumeert. De tablets zouden volgens Digitimes ergens in 2012 gelanceerd moeten worden.

Op dit moment is het succes van de Tablet S in ons land nog minimaal maar dat komt vooral doordat Sony haar diensten nog niet in Nederland gelanceerd heeft. Zodra dit gebeurt heeft Sony een grote stap voor op andere hardware fabrikanten. Ook heeft Sony, in ieder geval voor Nederland, nog een tablet in de wacht staan. De Sony Tablet P is namelijk nog niet gelanceerd en zal waarschijnlijk begin januari in de eerste winkels verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.