Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #15

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2011, 18:13 CategorieAndroid

Het is inmiddels bekend dat de dinsdagavond de avond is voor tablets. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke dinsdag de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Daarnaast bespreekt Nick van Bitload.nl een aantal interessante applicaties en software toepassingen voor tablets.

Deze week bespreken we onder andere een nieuwe budget tablet en een nieuwe high-end tablet van de Aldi, staan we natuurlijk stil bij de eerste reviews van de ASUS Eee Pad Transformer Prime en bespreken we de eerste Android 4.0 Ice Cream Sandwich tablet die te koop is voor maar 99 dollar. Daarnaast kijken we kort naar de ViewSonic ViewPad 10e tablet, welke we momenteel aan een review onderwerpen, en de CarrierIQ problemen van de laatste dagen. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

 • Delen:

Reacties

 1. Harry
  09 december, 2011 om 11:11

  wat een walgelijk interview. Er probeert iemand vanuit Italië een behoorlijk verhaal af te steken waarbij hij onophoudelijk in de rede wordt gevallen door een puberaal mannetje die zijn eigen stem zo graag hoort. Hierdoor gaat de informatie volledig verloren omdat van de hak op de tak wordt gesprongen. Heel erg jammer.

  • Martijn
   09 december, 2011 om 11:19

   Hoi Harry,
   Dank voor je reactie. Het is alleen geen interview. Sam en ik proberen elke week een soort gesprek op te nemen en daarbij kan het wel eens voorkomen dat een verhaal niet afgemaakt kan worden. Daarbij zit ik in Italië, wat soms wat vertraging qua geluid oplevert. Het is dus niet geheel simpel, maar we nemen je kritiek zeker mee. Ik zal ervoor zorgen dat Sam me niet zo vaak meer in de reden valt :)
   In ieder geval leuk dat je luistert en hopelijk natuurlijk de volgende keer weer!

  • Sam
   09 december, 2011 om 11:31

   Ik zal volgende week proberen minder vervelend te zijn Harry.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.