Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Point of View lanceert ProTab 2XXL Android 2.3 tablet

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2011, 11:12 CategorieAndroid

Point of View lanceert een nieuwe budget tablet in Nederland. De tablet heeft de naam ProTab 2XXL meegekregen en beschikt onder meer over een 10 inch display, een capacitief touchscreen met vijfpunts-multitouch en Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem. De Point of View ProTab 2XXL ligt inmiddels in de winkels voor een adviesprijs van 169,00 euro.

Verder beschikt de tablet over een ARM Cortex A8 1GHz processor, 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan flash opslaggeheugen, een microsD card om het geheugen uit te breiden, een volwaardige USB 2.0 poort, een miniUSB poort, een miniHDMI 1.4 aansluiting voor verbinding met een extern display, een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde en Wifi. De ProTab 2XXL weegt 680 gram en heeft een afmeting van 267 x 164 x 14 mm.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.