Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Preview & unboxing ViewSonic ViewPad 10e

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2011, 17:05 CategorieAndroid

Na reviews van een aantal high-end tablets is het nu de beurt aan een budget variant. De tablet is nog niet in Nederland verkrijgbaar maar we hebben de tablet al wel ter beoordeling gekregen. De ViewPad 10e is een 9.7 inch tablet van Viewsonic met een aantal aardige features en functies voor een budget prijs. Hieronder vind je de unboxing en eerste indruk van de tablet.

Een van de belangrijkste features van de ViewPad 10e is het IPS display, wat we ook kennen van de iPad en de ASUS Eee Pad Transformer. Deze techniek moet zorgen voor wijde kijkhoeken en een betere leesbaarheid in zonlicht. Verder beschikt de tablet over een 9.7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een 1GHz Corext A8 processor, Wifi, Bluetooth, een miniHDMI aansluiting, een microUSB aansluiting, 4GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. Aan de voorzijde bevindt zich een 1.3 megapixel camera voor videogesprekken.

Qua software krijg je Android 2.3 Gingerbread met optioneel de ViewScene 3D schil die de tablet-ervaring moet optimaliseren en moet verfraaien. De tablet verschijnt deze maand nog in de UK en Duitsland. Wanneer de tablet in Nederland verschijnt is nog niet bekend. Binnenkort kun je hier de volledige review van de ViewSonic ViewPad 10e verwachten.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.