Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijzen Acer Iconia Tab A200 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2011, 13:44 CategorieAndroid

Begin december liet Acer ons al weten dat de Iconia Tab A200 begin februari in Nederland zal verschijnen en vandaag zijn de waarschijnlijk officiële Europese prijzen opgedoken. Toch vallen deze nogal tegen aangezien we een budget prijsniveau verwacht hadden. De 8GB versie zou namelijk 329,00 euro gaan kosten, terwijl de 16GB variant 349,00 euro gaat kosten.

Kijkend naar de specificaties was de verwachting dat Acer de tablet als budget model in de markt zou zetten. De Iconia Tab A200 beschikt namelijk onder meer over een 1GHz dual-core Tegra 2 processor, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, twee USB poorten, een microSD card reader en een Wifi. Daar ontbreken toch wat specificaties die we bij tablets met eenzelfde prijsniveau of dicht daarbij in de buurt wel tegenomen. Denk bijvoorbeeld aan de IPS display, een camera aan de achterzijde en een HDMI aansluiting.

Qua software krijg je wel het nieuwste besturingssysteem in de vorm van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De A200 zal meteen met deze versie van Android geleverd worden, zo liet Acer ons eerder weten. Toch krijgen ook de huidige Iconia Tab modellen, waaronder de Iconia Tab A500, een Android 4.0 update. Deze tablet ligt op exact hetzelfde prijsniveau maar biedt wel een extra camera aan de achterzijde en een HDMI uitgang.

Een compleet overzicht van alle specificaties van de Iconia Tab A200 vind je op de productpagina.

Bron: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.