Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 7.7 krijgt officiële productpagina

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2011, 13:01 CategorieHardware

Een tablet die heel wat bekijks trok tijdens de IFA 2011 beurs was de Samsung Galaxy Tab 7.7. Een hele week lang werd en veel over geschreven maar de laatste tijd horen we er nog maar weinig van. Inmiddels heeft Samsung een officiële productpagina online gezet met alle informatie over de tablet. De laatste berichten vanuit Samsung Nederland waren dat de tablet dit jaar nog moest verschijnen maar waarschijnlijk zal dit begin 2012 zijn.

De Galaxy Tab 7.7 is het topmodel van Samsung, zeker als je kijkt naar de displaytechniek en de resolutie van de tablet. Het display is namelijk voorzien van de Super AMOLED Plus techniek welke moet zorgen voor een extreem hoog contrast en een hoge helderheid. De resolutie van 1.280 bij 800 pixels op een 7.7 inch display geeft een hoge pixeldichtheid wat moet zorgen voor een scherpere weergave. Verder beschikt de Galaxy Tab 7.7 onder meer over een dual-core 1.4GHz processor, een microSD card reader, een 3G module, Wifi, 1GB aan werkgeheugen, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 3 megapixel camera aan de achterzijde. Qua software beschikt de tablet over Android 3.2 Honeycomb, met een gegarandeerde update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, en Samsung’s TouchWiz interface.

Bij verschillende Nederlandse online winkels, zoals Bol.com en Neckermann, is de Galaxy Tab 7.7 al te pre-orderen voor een prijs van 599 euro. De levertijd staat op 3 tot 4 weken. Waarschijnlijk wordt de tablet dus begin januari uitgeleverd.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.