Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Targus lanceert autolader voor smartphones, tablets en laptops

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2011, 13:35 CategorieAccessoires

Neem een tablet, smartphone of laptop mee onderweg en je hebt al snel een plek nodig om ze op te laden. Een autolader is de ideale manier om dit onderweg te doen. Er zijn al autoladers in alle soorten en maten maar Targus heeft een nieuwe, flexibele autolader op de markt gebracht die tegelijkertijd je smartphone, je tablet en je laptop kan opladen. 

Targus heeft recentelijk twee nieuwe laders voor in de auto gelanceerd. De ene kan tablets en smartphones opladen. De andere kan tegelijkertijd ook uw laptop opladen. Met de nieuwe Targus Universal Tablet & Phone Car Charger is het mogelijk op hetzelfde moment een tablet, smartphone en een laptop op te laden. Er zijn al autoladers voor laptops en smartphones op de markt, maar de meeste geven slechts 0,5 ampère en dat is niet genoeg om ook een tablet op te laden. De nieuwe lader van Targus levert 2,1 ampère en een vermogen van 90 W en daarom laadt deze snel tegelijkertijd zelfs veel stroom vragende computers en tablets op.

De lader pas exact in de 12 V-aansluiting van de auto en heeft een ingebouwde veiligheidsfunctie die garandeert dat de gadgets de juiste hoeveelheid stroom krijgen en tegen kortsluiting worden beschermd. Een LED-lampje geeft aan of er wordt opgeladen. Beide modellen zijn compatibel met alle tablets en telefoons, die via USB worden opgeladen. Het model voor laptops is via kleine ‘ministicks’ compatibel met de bekendste merken notebooks. Deze sticks worden op de lader geplaatst, zodat deze geschikt is voor het gewenste model. Er worden zeven verschillende ministicks meegeleverd, die al naar gelang de behoefte, kunnen worden vervangen.

De Targus Universal Tablet & Phone Car Charger kost 24,99 euro en de Targus Car Charger voor Laptop & USB Tablet/Phone kost 44,99 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. mildredgoloubev.
  03 december, 2013 om 4:01

  Hey there! I’m at work browsing your blog from my new apple
  iphone! Just wanted to say I love reading through
  your blog and look forward to all your posts! Carry on
  the outstanding work!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.