Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba lanceert Dynabook WT301/D Windows tablet

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2011, 16:00 CategorieHardware

Toshiba heeft een paar maanden terug de AT100 Android tablet op de markt gebracht en onlangs de nieuwe AT200 Android tablet gelanceerd. Toch is Android niet het enige besturingssysteem voor Toshiba want in Japan heeft het merk de Dynabook WT301/D tablet met Windows 7 gelanceerd. De 10.1 inch tablet is vooral gericht op de zakelijke gebruikers en moet in januari verschijnen.

De Toshiba Dynabook WT301/D beschikt onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom processor, 2GB aan werkgeheugen en een Solid State Disk van 65GB. Verder krijg je Wifi, Bluetooth 3.0, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde voor videogesprekken, stereo luidsprekers, een USB poort, en een microHDMI aansluiting voor verbinding met een extern display. Qua software is de tablet voorzien van Microsoft Office Home en Business 2010.

Voor welke prijs de Toshiba Dynabook WT301/D verkocht zal worden is nog niet bekend en ook is het onduidelijk of de tablet in andere delen van de wereld gelanceerd zal worden.

Bron: Techcrunch

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.