Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vodafone Galaxy Tab 10.1 en prepaid kerstaanbiedingen

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2011, 18:01 CategorieActies

Het is misschien wat laat maar Vodafone heeft toch een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor de kerstdagen lopen. Een van de interessante aanbiedingen is de Samsung Galaxy Tab 10.1 Wifi + 3G met abonnement. Daarnaast maakt Vodafone het momenteel interessant een prepaid pakket aan te schafen voor mobiel internet.

Samsung Galaxy Tab 10.1 met abonnement

De Samsung Galaxy Tab 10.1 16GB Wifi + 3G versie is in combinatie met verschillende abonnementen te koop. Bij het duurste abonnement van 55 euro per maand(tijdelijk 27,50 euro per maand voor de eerste 3 maanden) krijg je de tablet zelfs gratis. Toch is dit voor de meesten onder ons aan de dure kant.

Mocht dit zo zijn dan kun je gaan voor een goedkoper abonnement waarbij je nog aardig wat korting op je tablet krijgt. Deze abonnementen zijn wellicht een stuk aantrekkelijker. Voor een abonnement van 40 euro per maand (eerste 3 maanden 20 euro) krijg je de tablet namelijk voor maar 9,99 euro. Bij het goedkoopste abonnement van 35 euro per maand (17,50 euro voor de eerste 3 maanden) krijg je de tablet voor 59,99 euro. Bekijk alle Vodafone abonnementen in combinatie met de Samsung Galaxy Tab 10.1 op deze pagina.

Wil je de Samsung Galaxy Tab 10.1 los kopen of in combinatie met een ander abonnement, bekijk dan alle prijzen en abonnementen op de productpagina.

Vodafone Prepaid internet

Mocht je al een tablet hebben dan is het Vodafone prepaid pakket wellicht interessant. Voor 7,50 euro krijg je bij Vodafone een prepaid simkaart met 1GB aan dataverkeer. In vergelijking met andere prepaid pakketten is het behoorlijk wat verkeer voor 7,50 euro. Let wel dat je in eerste instantie 600MB krijg en je jezelf moet registreren bij MyVodafone voor de resterende 400MB.

Vodafone kerstdeals

Naast bovenstaande aanbiedingen heeft Vodafone een aantal acties in combinatie met de iPad 2 en mobiel internet abonnementen. Bekijk alle Vodafone kerstdeals op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.