Vragen over de ASUS Transformer Prime beantwoord in Q&A video’s

11 december 2011 1 Minuut 2 Reacties
transformer-prime-feature

Eind november maakte Ritchie's Room al een van de eerste hands-on review video's van de ASUS Eee Pad Transformer Prime. Het grote aantal reacties wat men op deze video kreeg was een reden om een aantal Q&A video's op te nemen waarin de belangrijkste en meest voorkomende vragen over de nieuwe Tegra 3 tablet van ASUS beantwoord worden en waarin een aantal belangrijke features uitgelicht worden.

Aangezien wij ook dagelijks reacties op berichten en e-mails met vragen over de Transformer Prime krijgen plaatsen we de video’s in dit artikel. In de eerste video wordt onder meer gekeken naar de Flash prestaties, de pinch en zoom mogelijkheden, het gebruik van de browser en de touchscreen ervaring.

In de tweede video wordt onder meer gekeken naar live wallpapers en widgets, het display in direct zonlicht, de prestaties van het trackpad en hoe je een USB hub kunt gebruiken aangezien er maar één USB poort beschikbaar is op de Transformer Prime.

In de eerste hieronder wordt gekeken naar het downloaden van een afbeelding uit een e-mail, het bewerken van deze afbeeldingen en het delen van de afbeelding op Twitter. De laatste video toont de productiviteit op de tablet, zoals het schrijven van een document en dit document vervolgens delen.

Qua gaming prestaties en graphics hebben we de Transformer Prime eerder al vergeleken met de iPad 2 in dit artikel.

Inmiddels zijn alle belangrijke features en functies van de tablet wel uitgelicht en is het eigenlijk vooral afwachten wanneer de tablet op de Nederlandse markt verschijnt. ASUS Nederland geeft nog steeds aan dat begin januari de lancering zal plaatsvinden. Momenteel kun je de tablet nog niet in Nederland pre-orderen maar mocht dit veranderen zullen we dit meteen melden. Alle specificaties van de Transformer Prime en alle recente artikelen vind je op de productpagina.

Bron: Ritchie’s Room

Reacties (2)