Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert GoTab Slimline TAB411 en TAB450 tablets

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2011, 14:13 CategorieAndroid

Yarvik heeft al een tijdje een populaire budget tablet op de markt in de vorm van de TAB250, maar inmiddels is het tijd voor een uitbreiding van het assortiment in de vorm van twee 10 inch modellen. De Yarvik GoTab Slimline TAB411 en Yarvik GoTab Slimline TAB450 zijn beiden al in Nederland verkrijgbaar. Het belangrijkste verschil tussen deze modellen zit hem in het touchscreen en het opslaggeheugen.

Zo beschikt de TAB411 over een intern opslaggeheugen van 4GB en krijg je een resisitief touchscreen. De TAB450 beschikt over 8GB aan intern opslaggeheugen en hierbij krijg je een capacitief touchscreen met multitouch functionaliteit. Wat de verdere specificaties betreft zijn beide modellen te vergelijken. Zo krijg je een ARM11 1 GHz processor, Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem, Full hD video weergave, een miniHDMI uitgang voor weergave op een extern display en een een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. Aan de voorzijde bevindt zich nog een simpele webcam an vanzelfsprekend beschikken beide modellen over Wifi.

De Yarvik GoTab Slimline TAB411 heeft een adviesprijs van 170 euro, terwijl de Yarvik GoTab Slimline TAB450 een adviesprijs heeft van 200 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.