Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik tablets: Alle specificaties, nieuwtjes en prijzen

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2011, 18:28 CategorieAndroid

Het heeft wat tijd gekost aangezien Yarvik al aardig wat tablets gelanceerd heeft maar inmiddels zijn ze allemaal terug te vinden in onze Tablet Productgids. Compleet met alle specificaties, recente artikelen, reviews en real-time prijzen. Yarvik heeft verschillende budget tablets in Nederland gelanceerd, variërend van 7 inch tablets met Android 2.1 tot 10 inch tablets met Android 2.3.

De goedkoopste modellen maken gebruik van een relatief oud besturingssysteem van Android, Android 2.1, en hebben een display van 7 inch. Deze tablets beschikken ook over een resistief display in plaats van de betere capacitieve techniek. In de voorgaande twee zinnen hebben we ook gelijk de belangrijkste verschillen tussen alle modellen in de Yarvik serie omschreven; het formaat van het display, de touchscreen techniek en de versie van het Android besturingssysteem. Daarnaast zitten er nog kleine verschillen in het opslaggeheugen en de processor.

De meest geavanceerde tablet van het merk heeft een 10 inch capacitief touchscreen, 8GB aan opslaggeheugen en Android 2.3 Gingerbread. Dit is de recent gelanceerde TAB450 Slimline tablet. Bekijk de belangrijkste informatie over een aantal Yarvik tablets hieronder of kijk in de Tablet Productgids voor een compleet overzicht van alle specificaties van alle modellen.

Yarvik TAB211

 • 7 inch display
 • 1GHz processor
 • Geheugen: 4GB
 • mini USB, mini HDMI
 • Android 2.3
 • Meer informatieYarvik TAB250

 • 7 inch display
 • 1GHz processor
 • Geheugen: 4GB
 • mini USB, mini HDMI
 • Android 2.3
 • Meer informatieYarvik TAB310

 • 8 inch display
 • 800MHz processor
 • Geheugen: 2GB
 • 2x USB
 • Android 2.2
 • Meer informatieYarvik TAB411 (GoTab Slimline)

 • 10 inch display
 • 1GHz processor
 • Geheugen: 4GB
 • 2x USB, mini HDMI
 • Android 2.3
 • Meer informatieYarvik TAB450 (GoTab Slimline)

 • 10 inch display
 • 1GHz processor
 • Geheugen: 8GB
 • 2x USB, mini HDMI
 • Android 2.3
 • Meer informatie • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.