Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo maakt live TV kijken op de iPad mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2011, 13:05 CategorieApple

Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van de Ziggo TV App voor de iPad gelanceerd. Deze versie maakt het voor gebruikers mogelijk de 10 best bekeken Nederlandse TV zenders in HD beeldkwaliteit live te bekijken. Onder de zenders vallen alle RTL zenders, De publieke omroepen en Net5, SBS6 en Veronica. Om deze zenders te kunnen bekijken heb je wel een internet abonnement van Ziggo nodig.

Zolang je in of rondom je huis bent kun je van deze functie gebruikmaken. Daarnaast is het mogelijk live TV te kijken bij vrienden of familie die ook Ziggo internet hebben. De kabelprovider geeft de streams door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,2 Mb/s. Ziggo geeft aan dat het uiteindelijke doel is om televisie en video on demand op elk geschikt scherm beschikbaar te maken. De lancering van de nieuwe applicatie moet de eerste stap in deze richting zijn. Ziggo zal de komende maanden nieuwe features blijven ontwikkelen die waarde toevoegen aan de app en het gebruiksgemak optimaliseren.

Verder biedt de Ziggo TV App een uitgebreide programmagids met meer dan 160 zenders. De volgorde hiervan kan naar eigen wens aangepast worden en programma’s kunnen simpel gedeeld worden via social media. Via de applicatie wordt je ook voorzien van het laatste nieuws omtrent televisieprogramma’s en televisiepersoonlijkheden, en krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan on-demand materiaal, welke je op je TV kunt kijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.