Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding nieuwe 7 inch ASUS Eee Pad tablet uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2012, 0:07 CategorieAndroid

Wie het weet mag het zeggen: Welke tablet zie je in bovenstaande afbeelding? Is het de ASUS Padfone? Is het een opvolger van de ASUS Eee Pad MeMo? Of is het een nieuwe 7 inch Transformer tablet? Notebookitalia heeft een afbeelding in handen gekregen die doet vermoeden dat ASUS tijdens de CES 2012 volgende week een nieuwe tablet lanceert. Op het eerste gezicht lijkt het een kleine variant van de Eee Pad Transformer Prime.

Heel veel kunnen we niet uit de foto halen maar we zien in ieder geval dat de tablet draait op Android Honeycomb. Daarnaast komt het design aardig overeen met dat van de Transformer Prime, wat zou kunnen betekenen dat het een Transformer Prime Mini tablet is. Volgens de schrijvers van Notebookitalia is er ook nog een mogelijkheid dat het de Padfone is maar dat lijkt me niet waarschijnlijk. Verder zou de tablet beschikken over een 1.2GHz Qualcomm Snapdragon processor, 16GB of 64GB aan opslaggeheugen, 3G, Wifi en een display resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

ASUS heeft nog een Eee Pad MeMo in de pijplijn zitten die al verschillende keren op beurzen getoond is. Het zou zomaar kunnen dat het design van de MeMo aangepast is en de tablet opnieuw gepresenteerd wordt. Aan de andere kant vernamen we vorige maand dat de Eee Pad MeMo alleen in Azië gelanceerd zou worden. Als we alles bij elkaar optellen lijkt het mij voor de hand liggend dat ASUS de Eee Pad MeMo die we tot op heden gezien hebben links laat liggen en een nieuw model presenteert wat qua design in de lijn licht van de Transformer Prime. Er zijn al vaker geruchten gesignaleerd over een 7 inch tablet van ASUS en daarbij kwamen we er vorige maand achter dat de populaire Eee Pad Transformer wellicht binnenkort uit het assortiment van ASUS verdwijnt. Tijdens de CES 2012 zullen we het allemaal te horen krijgen van ASUS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.