Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer Prime hands-on video

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2012, 15:45 CategorieAndroid

Gisteren beschreven we onze hands-on ervaringen met de ASUS Eee Pad Transformer Prime tijdens de Nederlandse presentatie al en vandaag hebben we er ook videomateriaal bij. Sam heeft er zelf natuurlijk ook mee mogen spelen, maar aangezien spelen en filmen niet hand in hand gaan geeft een woordvoerder van ASUS in onderstaande video een mooie preview van Android 4.0 Ice Cream Sandwich op de Transformer Prime.

Even ter opfrissing van het geheugen: De Transformer Prime draait op een quad-core Tegra 3 processor, heeft een Super IPS + display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, een HDMI uitgang een microSD card reader, en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Voor een overzicht van alle specificaties kun je terecht op de productpagina van de Transformer Prime. Het was nogal een donkere aangelegenheid dus bare with us

ASUS Eee Pad Transformer Prime kopen

Inmiddels is de quad-core Tegra 3 tablet bij verschillende Nederlandse winkels te bestellen. Voor zowel de 32GB + dock versie als de 64GB tablet-only variant betaal je 599,00 euro. Een los dock is voorlopig niet aan te schaffen. Een volledig overzicht van alle winkels waar je de Transformer Prime kunt kopen vind je op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.