ASUS Eee Pad Transformer Prime nu te koop in Nederland

06 januari 2012 1 Minuut 18 Reacties
transformer-prime-feature

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf vandaag is de ASUS Eee Pad Transformer Prime eindelijk te bestellen in Nederland. Bij verschillende webshops is het mogelijk een bestelling te plaatsen en als we ASUS Benelux mogen geloven zal de uitlevering van de tablets niet lang meer op zich laten wachten. Vandaag wordt de Transformer Prime officieel in Nederland gelanceerd.

De Eee Pad Transformer Prime komt in twee verschillende varianten; een 32GB versie met keyboard dock en een 64GB versie zonder keyboard dock. Momenteel is het nog niet mogelijk het keyboard dock los aan te schaffen. Verder kun je kiezen uit twee verschillende kleuren; zilver/grijs en champagne. De prijs ligt zoals verwacht op 599,00 euro voor de 32GB plus dock variant en ook 599,00 euro voor de 64GB tablet-only variant.

Vanuit de winkel zal de Prime standaard uitgerust zijn met Android 3.2 Honeycomb maar lang hoef je niet op Android 4.0 Ice Cream Sandwich te wachten. Vanaf 12 januari wordt de update namelijk wereldwijd uitgerold. De tablet is momenteel te bestellen bij onderstaande winkels;

 

Alle specificaties, recente artikelen, video’s en reviews vind je op de productpagina van de Eee Pad Transformer Prime.

Reacties (18)