ASUS toont features Ice Cream Sandwich op de Transformer Prime

13 januari 2012 1 Minuut 1 Reacties
Transformer-Prime-ICS

Mocht je een Eee Pad Transformer Prime hebben dan kun je al genieten van Android 4.0 Ice Cream Sandwich aangezien de update sinds deze week uitgerold wordt. Mocht je de Transformer Prime niet hebben of de update nog niet gedownload hebben dat toont ASUS je in onderstaande video welke features en functies je kunt verwachten van Android 4.0 op de Transformer Prime.

Tijdens de Nederlandse lancering hebben we al een mooie hands-on preview van ASUS gekregen maar in onderstaande video wordt wat dieper ingegaan op bepaalde features. Zo worden onder meer het nieuwe lockscreen, het organiseren van applicaties, diverse functies binnen de web browser, en verschillende nieuwe features van de de camera behandeld. Met de camera applicatie kun je nu onder meer panorama foto’s maken, effecten toevoegen, rode ogen verwijderen en foto’s bewerken.

Transformer Prime verkopen

De Transformer Prime is inmiddels een week in Nederland te koop en de tablet is aardig populair. We hebben wat navraag gedaan bij winkels en in onze eigen statistieken gekeken, en hieruit blijkt dat 80 tot 90 procent van de mensen die afgelopen weken een Transformer Prime kocht gekozen heeft voor de 32GB + dock versie. De 64GB tablet-only is dus beduidend minder populair. Daarnaast is de Gray versie (zilver/paarse kleur) ook een stuk populairder dan de Gold versie. Meer dan 75 procent van de kopers ging voor de eerste variant.

Benieuwd welke winkels de Transformer Prime verkopen? Bekijk dan deze pagina.

Reacties (1)