Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Prime 3G in maart en high-res tablet tijdens CES

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2012, 15:07 CategorieAndroid

ASUS heeft blijkbaar niet kunnen wachten tot de CES met het vrijgeven van informatie over haar tablet plannen van 2012. De fabrikant heeft gisteren een persevenement gehouden in Taipei waar de nieuwe tablets voor dit jaar in besproken werde. Zo bevestigde ASUS de komst van een Windows 8 ARM tablet, komt de Transformer Prime 3G in maart en heeft ASUS tijdens de CES wellicht nog een verrassing in petto.

Volgens Netbooknews gaf ASUS aan de Windows 8 ARM tablets van ASUS eind dit jaar moeten verschijnen. Er gaan geruchten dat dit met de hardware van de Transformer Prime gebeurt, al lijkt dit onwaarschijnlijk aangezien het design dat alweer een jaar ouder is. Gisteren bevestigde ASUS Benelux al dat er 3G modellen van de Transformer Prime aankomen en in Taipei geeft ASUS ook een richtdatum. Zo zou de Transformer Prime 3G ergens in maart op de markt moeten verschijnen. Daarbij komt het bericht dat deze modellen voorzien worden van een krachtigere GPS module, wat een welkome verbetering is ten opzichte van de zeer zwakke GPS functie van het Wifi-only model.

Tijdens de CES komt ASUS met twee nieuwe modellen. Het eerste model heeft een 7 inch display en is waarschijnlijk de ASUS Eee Pad MeMo, nieuwe stijl of oude stijl. Daarbij gaan we wellicht nog een verrassing zien aangezien ASUS liet weten een nieuwe 10 inch tablet te presenteren met een hoge resolutie display. Of dit om een upgrade van een huidig model (Transformer Prime 3G?) gaat of een nieuw model is niet duidelijk. De CES gaat over twee dagen van start dus lang hoeven we er niet meer op te wachten.

 • Delen:

Reacties

 1. Martin
  07 januari, 2012 om 18:35

  Blij dat ik nog even gewacht heb !!

 2. Martin
  07 januari, 2012 om 18:52

  Hoezo paniek in de tabletwereld ??

  Het wordt straks nog kiezen…mijn top 3:
  1 HTC Quatro
  2 Asus in ontwikkeling (zullen ze geleerd hebben van de fouten ?..ezels)
  3 Toshiba T200

  Leuk voor ons de …de consument én onze portemonnee..dat de beste/mooiste én goedkoopste mag winnen…haha !!

 3. asus prime
  09 januari, 2012 om 23:39

  wow! dus als ik nog even wacht heb ik een og betere tablet dan als ik de zelfde tablet koop maar dan nu? en nog voor dezelfde prijs?????

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.