Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Begin februari Android 4.0 voor Archos G9 tablets en ASUS Transformer

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 16:23 CategorieAndroid

Hoewel in eerste instantie gedacht werd dat de ASUS Eee Pad Transformer de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update tegelijkertijd met de Transformer Prime zou krijgen lijkt het nu begin februari te worden. Tegenover AndroidPolice laat ASUS weten dat de update in de eerste week van februari naar alle Transformer tablets uitgerold zal worden. En ASUS zal begin februari niet alleen zijn.

Archos heeft namelijk vandaag laten weten dat alle Archos G9 tablets in de eerste week van februari een update naar het nieuwe besturingssysteem kunnen verwachten. Alle varianten van de Archos 101 G9 tablet en de Archos 80 G9 tablet krijgen de update Over The Air toegestuurd. Tot eind februari zijn de modellen in de winkel nog voorzien van Android 3.2 Honeycomb maar daarna moeten de modellen waarop Ice Cream Sandwich vooraf geïnstalleerd is langzaam binnendruppelen. Absoluut netjes van Archos, dat veel consumenten op deze manier aan zich weet te binden.

 • Delen:

Reacties

 1. T.A Blet
  13 januari, 2012 om 19:02

  Bevestigd door Archos.
  1.5 Ghz turbo met ICS heeft 1 Gb RAM geheugen.
  Eind Februari in de winkel.

  • Martijn
   14 januari, 2012 om 16:36

   Waar is de bevestiging van Archos? Ik lees alleen op twee websites dat iemand het gehoord heeft. Nergens een bevestiging. Daarbij gaat het over dat alle modellen vanaf maart een upgrade naar 1GB RAM krijgen.
   Zie het al! Thanks.

 2. raymond
  16 januari, 2012 om 19:35

  archos blijft maar uistellen met de 1.5ghz, nog even en we zijn een jaar verder.
  Nee dank je ik kies toch maar voor de prime

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.