Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ekoore Python S tablet met Android, Windows 7 en Ubuntu Linux

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2012, 14:03 CategorieAndroid

Dual boot tablets kenden we al, maar een triple boot tablet is wel degelijk iets nieuws. Het Italiaanse Ekoore heeft onlangs een tablet op de markt gebracht die de keuze biedt uit drie verschillende besturingssystemen bij het opstarten. Zo beschikt de Ekoore Python S tablet over Android 3.2 Honeycomb, Ubuntu Linux en Windows 7.

De Ekoore Python S is een 10 inch tablet met een capacitief touchscreen, een Intel Atom N455 1.6Ghz processor, 1GB of 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, twee USB 2.0 poorten, een mini-VGA aansluiting, een microSD card reader, Wifi, 3G en Bluetooth. Qua software kan er bij het opstarten van de tablet uit de genoemde besturingssystemen gekozen worden. Android 3.2 Honeycomb zal binnenkort een update krijgen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De tablet beschikt over een Lithium Polymer 3200 mAh batterij die voor 5 uur aan werk- en speelplezier moet zorgen.

De Ekoore Python S is inmiddels in Italië te koop voor een prijs vanaf 499 euro. Het is niet bekend of de tablet ook naar Nederland zal komen.

Bron: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.